3 Voordelen van een deurbel camera

Een deurbelcamera is de definitie van “klein maar krachtig”. Discreet en zeer doelgericht kun je met deze camera niet alleen zien wie er voor de deur staat, maar je kunt ook zien wie er jouw eigendom nadert. Vanuit een veiligheidsperspectief is dat een pluspunt – het is ook een pluspunt als je de deur-aan-deur verkopers wilt vermijden die maar niet willen stoppen met “langskomen”.

Enkele andere voordelen van het installeren van een beveiligingscamera draadloos?

Je weet wie er voor de deur staat, zonder van de bank te komen…

Jouw deurbel gaat en je loopt rustig naar de deur en gluurt door het raam om te zien wie er is. Ondanks al je moeite, ziet en hoort de persoon aan de andere kant je. Veel succes met het wegsluipen van de deur na dat. De kans is groot dat een ongewenste bezoeker blijft rondhangen als hij weet dat je thuis bent.

Een deurbelcamera kan dit voorkomen. Of je nu in de kelder, achtertuin of aan jouw bureau op het werk bent, jouw deurbelcamera stuurt je een snel alarm – met behulp van jouw smartphone kun je zien wie er buiten is of wie er nadert. Als het een welkome aankomst is, kun je hen gemakkelijk bij de deur ontmoeten. Zo niet, dan kun je gewoon verder gaan met waar je mee bezig was zonder de aandacht te trekken.

Voer een snel gesprek voor het gesprek

Of je nu thuis bent of niet, met je deurbelcamera kun je een tweerichtingsgesprek voeren met de persoon aan de deur. Met behulp van jouw smartphone app, maak je eenvoudig verbinding met jouw camera en begin je te chatten. Dit is een perfecte manier om te vragen wie – of wat – de persoon zoekt zonder de deur te openen. Het is ook een geweldige manier om met iemand te communiceren als je niet thuis bent, maar die info niet per se wilt delen.

Volg jouw familie komen en gaan

Met deurbel camera’s is het ook gemakkelijk om jouw familie te volgen als ze komen en gaan gedurende de dag. Controleer of jouw tiener op tijd werd afgezet na de training, of controleer wanneer ze gisteravond thuiskwamen – en of het echt voor de avondklok was. Het hebben van deze camera is een geweldige manier om direct gemoedsrust te krijgen dat iedereen is waar ze moeten zijn op elk moment – de ultieme geruststelling voor elke ouder.

Lees ook: 3 Redenen om een zorgbed te installeren