5 Voordelen van Keratine Behandeling

Keratinebehandelingen worden steeds populairder bij mensen die hun haar willen rechtzetten, pluizen willen elimineren en hun haar sterker willen maken. Het bekijken van een paar keratinebehandelingen voor en na foto’s kan u helpen om het verschil in de textuur en de glans van het haar te zien. Dit is een goed idee als u overweegt om keratine toe te voegen aan uw haarverzorgingsroutine. Als u een beter idee wilt van de manieren waarop een keratine behandeling uw haar er beter uit kan laten zien en zich beter kan voelen, zult u deze informatie nuttig vinden. U zult een beter idee hebben van wat u kunt verwachten voor uw keratinebehandeling als u meer inzicht krijgt in hoe u uw haar daarna kunt verzorgen.

KERATINE BESCHERMT KRULLEND HAAR

Een keratinebehandeling voor krullend haar is ideaal als u uw haar vaak steil wilt dragen en uw natuurlijke krullen wilt beschermen. U zult merken dat uw haar sterker is en minder snel breekt tijdens het stylen. Zelfs als u uw haar niet wilt steilen, kan de keratinebehandeling helpen om uw krullen los te maken, waardoor uw haar gemakkelijker te hanteren is. het kost wel veel warmte om de keratinebehandeling in te zetten. Als je eenmaal de behandeling hebt gekregen, hoef je niet zo veel warmte op een dagelijkse basis toe te passen als je meestal doet. De keratine behandeling in het algemeen helpt wel om de schade door warmte te verminderen. Keratine behandelingen worden ook gezegd dat ze aanzienlijk langer duren dan de Braziliaanse methode voor het steil maken van het haar. Dit betekent dat u meer voor uw geld zou kunnen krijgen als u keratine op krullend haar gebruikt.

KERATINE ELIMINEERT KROESHAAR

Keratine maakt uw haar slanker en geeft u een verscheidenheid aan stylingmogelijkheden. Dit is geweldig als u in warme of vochtige gebieden woont. Tijdens de behandeling worden een paar veilige chemicaliën op het haar aangebracht om het meer gepolijst te maken en tegelijkertijd te voorkomen dat het haar wegvliegt en pluizig wordt. De beste professionele keratinebehandeling kan tot zes maanden duren. Het is aan te raden om vooraf met uw haarstylist te overleggen om er zeker van te zijn dat alle producten die op uw haar worden gebruikt droogte en beschadiging voorkomen.

KERATINE MAAKT UW HAAR STERKER

Het aanbrengen van keratine op het haar zorgt ervoor dat de bindingen tussen de wortels en de follikels van je haar open zijn, vervolgens worden je wortels weer met proteïnen aan je haar gebonden. Dit betekent dat je haar steviger verbonden is met je haarwortels, wat kan voorkomen dat je haar uitvalt of te slap wordt. Je haar zal langer gezond blijven en je kan zelfs zien dat je haar sneller groeit.

KERATINE BESCHERMT UW HAAR

Aangezien uw haarstrengen sterker zullen zijn na het aanbrengen van keratine, zult u merken dat uw haar beter bestand is tegen milieuvervuilende stoffen. Keratine geeft je haar een glans die bij ruw, winderig of droog weer blijft. Als je in een gebied met veel smog woont, kan keratine ervoor zorgen dat je haar niet dof wordt na blootstelling aan deze giftige stoffen.

KERATINE VERKORT DE DROOGTIJD

Als je ’s morgens altijd onderweg bent, kunnen keratinebehandelingen heilzaam zijn. Ze kunnen je föhnen verkorten. Uw haar zal zacht en zijdeachtig zijn, zelfs in de warmere maanden van het jaar. U zult niet zo veel warmte op uw haar hoeven aan te brengen op een dagelijkse basis.

Lees ook: 7 Redenen waarom abonnees beter zijn dan klanten