De meestegestelde vragen over regenjassen

Wonen in Nederland betekent leven met veel nat weer, dus het vinden van de juiste jas of jack om je te beschermen tegen de regen kan veel werk zijn. De thelittlegreenbag regenjassen kunnen je helpen om voorbereid te blijven met de nieuwste collectie waterdichte regenjassen en jassen. Met een verscheidenheid aan opties is er voor elk wat wils en elke buitenactiviteit.

Gebruik deze handige gids om de perfecte stijl te kiezen.

Zijn regenjassen waterdicht?

Ja! Een regenjas is het ideale kledingstuk om je (nou ja, je bovenste helft) lekker droog te houden als dat onvoorspelbare Nederlandse weer toeslaat.

Zijn regenjassen warm?

Regenjassen zijn er in de eerste plaats om je droog te houden, maar ze hebben vaak extra functies zoals een katoenen voering in de capuchon en de body.

Zijn regenjassen winddicht?

Regen en wind zijn een combinatie die je dag kan verpesten, dus je hebt een goede regenjas nodig die je tegen beide beschermt.

Zijn regenjassen gemaakt van polyester?

Veel regenjassen gebruiken een duurzame mix van katoen en polyester om ervoor te zorgen dat ze altijd hun werk doen om je droog te houden.

Kunnen regenjassen worden gewassen?

Voordat u uw jas in de wasmachine stopt, moet u altijd het onderhoudslabel lezen. Als algemene regel voor het wassen van een regenjas (als u deze niet in de wasmachine wilt zetten), kunt u de regenjas met een vochtige doek afvegen om het vuil na het wassen te verwijderen. Zorg er altijd voor dat de jas volledig droog is voordat u hem weer in de garderobe legt.

Kunnen regenjassen in de wasmachine worden gewassen?

Controleer altijd het onderhoudslabel op uw regenjas voordat u deze in de wasmachine plaatst.

Kunnen regenjassen in de droger? 

We begrijpen dat het onpraktisch kan zijn om een plek te vinden waar u uw regenjas in huis kunt opbergen tijdens het drogen, maar we raden u af om onze regenjassen in de droger te laten drogen. Probeer ze in plaats daarvan af te vegen met een droge doek om het overtollige vocht te verwijderen en laat ze ergens aan de lucht drogen voordat u ze ophangt voor uw volgende plattelandswandeling.

Lees ook: 5 Voordelen van Keratine Behandeling