Melamine als serviesgoed materiaal voor je restaurant

Neem bij de keuze van je serviesgoed de tijd om de juiste opties te kiezen die passen bij het concept van je restaurant. Het is belangrijk dat de eerste indruk van je klanten – die alles wat ze in je restaurant zien, inclusief serviesgoed, in zich opneemt – een gedenkwaardige indruk is die hen steeds weer met plezier terug laat komen. In deze blog post zal je meer te weten komen over serviesgoed gemaakt van melamine.

Melamine

Als je voortdurend verbrijzeld serviesgoed of porseleinen serviesgoed moet vervangen, kan de overstap naar duurzaam melamine de perfecte oplossing zijn voor je bedrijf. Melamine is een slimme keuze voor een verscheidenheid aan instellingen, vooral restaurants die een groot aantal klanten bedienen. Omdat dit unieke materiaal zowel breuk vast is en geschikt voor het serveren van warm en koud voedsel, biedt het restauranthouders de flexibiliteit die ze nodig hebben voor een verscheidenheid aan taken. Voor het bestellen van melamine horeca servies kun je terecht op tovari.nl/.

Veel rapporten hebben vragen opgeworpen over de gezondheidsrisico’s van melamine serviesgoed. Het is echter vastgesteld dat dit soort plastic serviesgoed veilig is voor gebruik. De studie concludeert dat de chemische stoffen in melamine niet zullen worden omgezet in voedselproduct zolang je voedsel niet wordt verwarmd tot 160 graden Fahrenheit of hoger. Met andere woorden, melamine is niet geschikt voor de magnetron of oven, en mag niet worden verwarmd met voedsel op het.

Melamine serviesgoed is vaatwasmachine bestendig, en veel lijnen van melamine serviesgoed kan omgaan met hitte die de gebruikelijke watertemperaturen van de vaatwasser overschrijdt. En dankzij de hoge warmte vasthoudende eigenschappen van melamine droogt het servies sneller dan standaard serviesgoed.

Melamine is een isolator, geen geleider. Dit betekent dat melamine bij het serveren van warm voedsel koel blijft omdat het voedsel de temperatuur van het materiaal zelf niet verandert. Dit beschermt restaurantservers en -diners tegen brandwonden die gepaard gaan met kookplaten en ander serviesgoed.

Commercieel melamine serviesgoed is ontworpen om het uiterlijk van fijn porselein en ander keramisch servies na te bootsen. Verkrijgbaar in zowel effen kleuren en patronen, ben je er zeker van dat je een patroon kunt vinden om bij je restaurant thema te passen. Je kunt verschillende lijnen van melamine vinden in een reeks van prijzen, waarvan vele zeer betaalbaar zijn.

Lees ook: Bezienswaardigheden in Bergen aan Zee, Noord-Holland