90 Days Fiancé Spoilers: Is de show realiteit of gescript? Lees het hier!

90 Day Fiancé Spoilers vindt dat we het eigenlijk zo leuk vinden, dat we de tijd wilden nemen om het in detail te verkennen. Er zijn veel momenten in de show die ons doen geloven dat het 100% het echte leven zou kunnen zijn, maar er zijn andere factoren die ons echt doen twijfelen aan de show en hoe echt het is. Wat denk je? We hebben een paar eigen theorieën om te zien hoe TLC het doet en het nog steeds echt laat lijken.

90 dagen Fiancé Spoilers: Populariteit van 90 Day Fiancé

TLC heeft het groots aangepakt met 90 Day Fiancé en nu zijn er ook spin off shows van. De spin off shows houden ons bezig tot het origineel weer in de lucht komt. Omdat het een reality show is, vragen we ons altijd af welke onderdelen echt realiteit zijn. Een van de redenen dat we ons hier zorgen over maken is omdat de castleden vaak hebben gezegd dat ze een scène opnieuw moeten doen. Als je een scène moet reshooten, klinkt dat alsof die volledig geënsceneerd is, toch?

90 Day Fiancé Spoilers: Is het levensecht of gescript?

Nogal wat koppels gaan uit elkaar na de show en dit is een andere factor die ons doet geloven dat de show geënsceneerd is. Als deze koppels zo verliefd zijn op het scherm, wat gebeurt er dan op het moment dat ze van de show af zijn? En hoe zit het met degenen die nog steeds op de spin off shows komen? Doen ze dit omdat ze nu echt sterren zijn of kunnen ze de liefde niet vinden? Dit geeft ons het gevoel dat sommige koppels helemaal niet verliefd zijn geweest en TLC heeft ze bij elkaar gebracht voor beoordelingen. De redactie is een ander hot topic en veel TLC-sterren hebben dit onlangs nog vermeld. TLC heeft wel het recht om een van de scènes in de show te bewerken om ze beter te laten werken voor de beoordelingen. Dit houdt ook in dat sommige van de sterren er als slechteriken uitzien. Zo’n 90 Day Fiance sterren uit het verleden beweren dat TLC hen in een aantal geënsceneerde situaties bracht die erg ongemakkelijk waren.

Lees ook: Een uitgebreide gids voor 5D diamond painting kits